Kattojen kuntotarkastukset PK-seudulla

Yrityksemme PRV Peltipalvelut Oy:n palveluihin kuuluvat kattojen laaja-alaiset kuntotarkastukset. Palvelemme PK-seudulla ja kehyskunnissa. 

 

Tutustu tällä sivuilla peltikatoille tehtäviin kuntotarkastuksiin ja ota meihin yhteyttä!

Yhteystietoihin

Laaja-alainen kuntotarkastus peltikatoille

Etsitkö PK-seudulta kokenutta tekijää peltikattosi kuntotarkastukseen? Käänny PRV Peltipalveluiden puoleen. Olemme erikoistuneet peltikattojen kuntotarkastuksiin, jotka teemme pitkää työkokemustamme ja vankkaa ammattitaitoamme käyttäen. Tarkastuksessa tutkimme peltikaton rakenteet ja niiden kunnon sekä mahdolliset vuoto- ja ongelmakohdat. Selvitämme myös, onko kattoon tullut ruostetta ja onko maalipinta kunnossa. 

 

Peltikattoihin voi tulla erilaisia vaurioita esimerkiksi myrskyjen jälkeen. Mitä aikaisemmin vauriot saadaan korjattua, sitä parempi. Teemme kattojen tarkastukset aina huolella ja ajan kanssa. Tarkastuksen hinta vaihtelee katon koon ja kunnon mukaan.

Kysy lisää

Tarkasta peltikatto pari kertaa vuodessa

Milloin viimeksi tarkastit peltikattosi kunnon? Epäiletkö katossasi olevan vuotokohtia? Onko katon maalipinta pahasti kulunut? Peltikatto kannattaa tarkastaa pari kertaa vuodessa, esimerkiksi keväisin ja syksyisin. Pohjoiset sääolosuhteemme ja vaihtuvat vuodenajat pistävät peltikaton kunnon koetukselle. Tästä syystä katosta on syytä pitää hyvää huolta.

 

 

Teemme monipuolisia peltisepäntöitä

PRV Peltipalveluilta saat monipuoliset rakennuspelti- ja peltisepäntyöt tarpeidesi mukaan. Olemme tehneet peltisepäntöitä jo yli 25 vuotta, joten toteutamme niin sokkelipellit kuin kattopellitkin korkealaatuiseen työnjälkeen panostaen. Rakennusmateriaaleina käytämme kotimaisia materiaaleja, kuten Ruukin ja Oriman laatutuotteita.

 

Työskentelemme aina suunnitelmallisesti. Tutustumme tarkasti työnkohteisiin, jotta osaamme toteuttaa yksittäiset työvaiheet parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty!

 

Tutustu referensseihimme ja monipuolisiin työmme kohteisiin PK-seudulla ja kehyskunnissa.