Peltisepäntyöt osaavasti PK-seudulla

Vuonna 2014 perustettu kotimainen rakennuspeltisepänliike PRV Peltipalvelut Oy tekee peltisepäntöitä PK-seudulla ja kehyskunnissa.

 

Olemme tehneet mitä erilaisimpia rakennuspelti- ja peltisepäntöitä jo yli 25 vuoden ajan, joten voit olla varma töidemme korkeasta laadusta ja huolitellusta lopputuloksesta. Meiltä saat niin muotokatteet kuin sokkelipellitkin.

 

Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä! Teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemistasi palveluista. 

Yhteystietoihin

Rakennuspeltitöiden kokenut ammattilainen

Etsitkö rakennuspeltitöiden kokenutta ammattilaista PK-seudulta? Käänny PRV Peltipalveluiden puoleen. Palvelemme sinua rautaisella ammattitaidollamme.

 

Rakennuspeltityömme kattavat kaikki rakennusten peltityöt:

1

  • sokkeli-, ovi-, ikkuna-, tippa-, harja- ja räystäspellit

  • julkisivupellit

  • kynnykset

  • piipunhatut.

Kysy lisää

Konesaumakatot ovat erikoisosaamistamme

Kattotöiden osalta erikoisosaamistamme ovat konesaumakatot. Yhtenäinen peltikatto sekä saumatut piiput ja läpiviennit takaavat katon tiiviyden. Konesaumakatto mahdollistaa sekä yksinkertaisten että monimuotoisten kattorakenteiden kattamisen ilman vuotoriskiä.

 

Lisäksi asennamme muotokatteita, kuten tiilikuvioisia peltikatteita. Palvelumme kattavat tarvittaessa myös peltikatteiden pohjatyöt aluskatteesta ruodelaudoituksiin sekä kattoturvatuotteiden ja katon sadevesijärjestelmien asennukset.

Tutustu referensseihimme

Kotimaiset rakennusmateriaalit

Rakennusmateriaaleina käytämme luonnollisesti kotimaisia materiaaleja, kuten Ruukin ja Oriman laatutuotteita. Käytössämme on myös alan parhaimmat työvälineet, jotka takaavat sujuvan työskentelyn kohteessa kuin kohteessa.

Teemme myös kattojen kuntotarkastuksia

Yritykseltämme voit tilata myös kattojen kuntotarkastuksia PK-seudulla ja kehyskunnissa. Teemme laaja-alaiset kuntotarkastukset asiantuntevasti ja tarkasti. 

 

Tarkastuksessa selvitämme, onko kattoon tullut vuotokohtia ja onko esimerkiksi katon maalipinnassa vaurioita. Tutkimme myös, onko katossa muita, kuten myrskyjen aiheuttamia, vaurioita.

Ota yhteyttä luotettavasti palvelevaan rakennuspeltisepänliikkeeseen!

Kun tarvitset laadukkaita peltisepäntöitä, ota yhteyttä PRV Peltipalveluihin! Palvelualueeseemme kuuluvat PK-seutu ja sen kehyskunnat. Meiltä saat aina ystävällistä ja asiakaslähtöistä palvelua. 

 

Saat meidät helposti kiinni puhelimitse. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Yhteystietomme löydät täältä.